ERIKOISNÄYTTELY 2017

 

SUOMEN KEESHOND RY JÄRJESTÄÄ ERIKOISNÄYTTELYN SEINÄJOELLA 

LAUANTAINA 1.4.2017.

Drive in, myös pennut 5- alle 7 kk ja 7- alle 9 kk.

Tulokset

Kuvia erikoisnäyttelystä

HUOM!
Kuvia saa käyttää omilla facebook sivuilla ja blogissa kunhan mainitsee kuvaajan (Sami Ritoniemi). Kaikenlaiseen mainoskäyttöön ja julkaisuihin tulee kysyä erikseen lupa kuvaajalta sami.ritoniemi@gmail.com. Parempilaatuiseen kuvaan pääset kiinni näin: kun olet yksittäisessä kuvassa klikkaa sitä uudestaan, aukeaa se parempilaatuinen kuva, hiiren oikean napin takaa saat sen sitten tallennettua itsellesi.

Epävirallisten luokkien tulokset:

Pariluokka
1. Eerondaali Braveheart ja Almaznyi Istochnik Aromatnaya Lilia. 

Paras liikkuja
Eerondaali Inspiration

Kaunein karvapeite
Storywood Northern Magic

Paras uroksen pää
Eswood Ökenstorm

Paras nartun pää
Eerondaali Dancing Queen

Lapsi ja kessu -kilpailu:
(Tuomari Sirpa Mäenpää)

Alle 7 vuotiaat
1. Max Hakkarainen ja Mauri
Pyry Kortekangas ja Lumi
Eetu Anttila ja Vanessa
Nemi Anttila ja Cheri
Moona Mäyry ja Rolle. 

7-12 vuotiaat
1. Hannele Heusala ja Wilja
Vilma Parpala ja Nappi
Minttu Mäyry ja Sulo

13-15 vuotiaat
1. Elle Penttilä ja Jare
Helena Heusala ja Juuli
Lilli Ala-Lähdesmäki ja Halla. 

 

Palkintotuomari: Marja Talvitie

Näyttelypaikka:
Hau-Hau Champion Areena (Lakeuden koiraurheilukeskus), Bullerintie 40, 60200 Seinäjoki.
Näyttelyssä noudatetaan hallin sääntöjä. Halliin ja sääntöihin voi tutustua osoitteessa http://www.koiraurheilukeskus.com/. Hallissa on käytössä jätössakko 5 euroa myös näyttelyn aikana.

Ilmoittautuminen:
Keskiviikkoon 1.3.2017 mennessä (postileima) Kennelliiton lomakkeella osoitteeseen Keeshondien erikoisnäyttely 2017, PL 50, 02771 Espoo TAI sähköisesti Showlinkin järjestelmän kautta.

Maksut 31 e, saman omistajan 2 jne. 28 e, pennut 22 e, veteraanit 14 e, yli 10-v. ilmaiseksi (vain ilmoitettaessa koira veteraaniluokkaan). Ensimmäisen koiran ilmoittautumismaksuun sisältyy luettelo.
Postitse lähetettävien ilmoittautumisten maksu suoritetaan Suomen Keeshond ry:n tilille NORDEA FI58 1078 3000 2280 22. Maksut viitteellä 2010014. Maksukuitti tai sen kopio on liitettävä ilmoittautumisen mukaan. 
Showlinkin järjestelmässä tehtävien ilmoittatumisten maksu tapahtuu sähköisesti järjestelmän ohjeiden mukaan.

Tiedustelut:
Ilmoittautumista koskevat tiedustelut: Showlink, info@showlink.fi, ark. 11-17 p. 09 887 30320.
Muut tiedustelut: Elina Männikkö p. 040 7155 732, sihteeri@suomenkeeshond.fi.

Rokotus- ja tunnistusmerkintä: Suomen Kennelliiton sääntöjen mukaiset. Puutteellisten rokotusten tai tunnistusmerkintöjen vuoksi hylätyn koiran ilmoittautumismaksua ei palauteta.

Antidoping-valvonta: Suomen Kennelliiton valtuuston hyväksymät antidoping-säännöt ovat astuneet voimaan 1.1.2007. Dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuita ja kokeita. Ajankohtaista tietoa osoitteessa www.kennelliitto.fi

Näyttelyssä järjestetään epävirallinen pariluokka sekä Lapsi ja kessu –luokka. Pariluokkaan voi osallistua saman omistajan tai kasvattajan uros- ja narttukessu yhden esittäjän kanssa. Pariluokkaan sekä lapsi ja kessu – luokkaan ilmoittaudutaan näyttelypäivänä kehän laidalla merkityssä paikassa.

Näyttelyssä järjestetään myös parhaan jälkeläisluokan valinta. Toimikunta tulee ottamaan ennen näyttelyä yhteyttä kaikkiin koiranomistajiin, joilla on mahdollisuus ilmoittautumisten perusteella esittää koiralleen jälkeläisluokka.

Näyttelyssä jaetaan Paras liikkuja-, Kaunein karvapeite- ja Paras pää –kiertopalkinnot.

 

TERVETULOA MUKAAN!

platinum_1

 

ERIKOISNÄYTTELYVIIKONLOPUN MUU OHJELMA

Erikoisnäyttelyillallinen

Tervetuloa näyttelyillalliselle näyttelyn jälkeen Hotelli Sorsanpesän Prunni-saliin (Törnäväntie 27, 60200 Seinäjoki) lauantaina 1.4.2017 klo 19.00.
Hinta:
30 €/hlö Suomen Keeshond ry:n jäsenille, muut 32€/hlö (alle 4-vuotiaat ilmaiseksi, 4-14 -vuotiaat -50% menun hinnasta)
Ilmoittautumiset:
Sitovat maksetut ilmoittautumiset 27.2.17 mennessä Taru Huuskoselle (taruenni@gmail.com, 0451319642) Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset erikoisruokavaliot.
Maksu:
Yhdistyksen tilille Nordea FI5810783000228022, viitteellä 50005. Liittäkää maksukuitista kopio ilmoittautumisen mukaan.

Menu noutopöydästä
Vihersalaatti ja dressing (m,g)
Perunasalaattia (l,g)
***
Ylikypsää possua pippurikastikkeessa (l,g) Uunilohta (l,g)
Kasvispaistos (l,g) Uunijuureksia (m,g) Paahdettua perunaa (l,g)
***
Kahvi/tee
Marjarahka kotimaisista marjoista (l,g) 

Sisältää leivät, levitteet ja jääveden

 
Vuosikokous

Sunnuntaina 2.4.2017 klo 9.00 alkaen pidetään Suomen Keeshond Ry:n vuosikokous, jossa käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Kokouspaikka on Hotelli Sorsanpesän Kompassi-kabinetti.
Ilmoittautumiset:
Kahvitarjoilun vuoksi toivotaan ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautumiset 27.2.2017 mennessä Taru Huuskoselle (taruenni@gmail.com, 0451319642) Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset erikoisruokavaliot.

 
Erikoisnäyttelyviikonlopun majoitus

Näyttelytoimikunta on varannut majoitusta viikonlopuksi Hotelli Sorsanpesästä (Törnäväntie 27, 60200 Seinäjoki, www.sorsanpesa.fi puh nro 020 7418181). Jokainen majoitusta tarvitseva varaa itse huoneensa suoraan hotellista.
Hinta:
yhden hengen Comfort-huone hintaan 85€/huone/yö (sis. lemmikkimaksun)
kahden hengen Comfort-huone 95€/huone/yö (sis. lemmikkimaksun)
Lisävuode aikuiselle 20€/hlö/yö Lisävuode alle 15v. 15€/hlö/yö

Majoitus sisältää pysäköinnin, runsaan buffet-aamiaisen, lemmikkimaksun, sauna- ja allasosaston käytön aukioloaikana sekä Wi-fin.
Hinnat ovat voimassa varattaessa suoraan hotellilta koodilla: Keeshond.

Tarjous on voimassa 27.2.2017 saakka. Tämän jälkeen ennakkoon alustavasti varatut ylimääräiset huoneet vapautetaan ja tarjoushinta ei enää ole voimassa. 


Harrastuskoulutusta

Suomen Keeshond ry:n vuosikokouksen yhteydessä järjestetään tänäkin vuonna koulutusta erilaisissa harrastuslajeissa. Koulutukset alkavat noin kello 12.00 eli kun vuosikokous on saatu päätökseen. Kaikkiin koulutuksiin on rajoitetusti paikkoja.

Rally-toko
Kouluttajaksemme olemme saaneet partacollieidensa kanssa mestariluokassa itse kisaavan Päivi Nummen, joka kouluttaa yrityksensä Lemmikkipalvelu Koiranpäiviä nimissä. Päivi on kouluttanut rally-tokoa vuodesta 2011 asti ja voitti Pohjois-Hämeen kennelpiirin piirimestaruuden lajissa 2015. Näin Päivi kuvailee itseään valmentajana:
"Olen kouluttajana hyväntuulinen ja positiivinen. Tiedän, että oppiminen sujuu helpommin ilmapiirin ollessa rento ja välitön. Korostan tavoitteiden tärkeyttä, sillä ne määrittävät suunnan. Rehellisyys ja ahkeruus ovat minulle tärkeitä arvoja. Niistä molemmista on apua myös koiran koulutuksessa. Haluan aidosti auttaa asiakastani löytämään parhaat keinot oman koiransa kouluttamiseen."
Hinta:
Suomen Keeshond Ry:n jäsenet 42 €, muut 46,50 €.
Ilmottautumiset Annika Salonen, harrastustoimikunta@suomenkeeshond.fi, 0415437083.
Maksuohjeet tulevat treenipaikkasi varmistuttua.
Koulutukseen viimeinen ilmottautumispäivä on 27.2.2017.

Nosework
Elina Paavola Koirakoulu Vireestä on tulossa kouluttamaan Noseworkin alkeita. Koulutus sisältää luennon ja yksilöllistä käytännön harjoittelua. Sopii erinomaisesti lajista kiinnostuneille ja aloittelijoille.
Nose work on laji jossa opetetaan koira etsimään jotain tiettyä tuoksua. Hajutyöskentely on koiralle luontaista aktivointia. Laji sopii kaikille ja siinä voi myös kilpailla.
Hinta:
Suomen Keeshond Ry:n jäsenet 49 €, muut 54 €
Ilmottautumiset Annika Salonen, harrastustoimikunta@suomenkeeshond.fi, 0415437083.
Maksuohjeet tulevat treenipaikkasi varmistuttua. Hinta tarkentuu, kun tiedetään lopullinen koiramäärä.
Koulutukseen viimeinen ilmottautumispäivä on 27.2.2017

Agility
Agilitya tulee kouluttamaan Katja Ojansivu (Toiminimi Huumaa). Koulutus on ajateltu kisaaville koirille ja sellaisille möllikoirille, jotka osaavat kaikki esteet ja pystyvät suorittamaan rataa. Treeniin mahtuu 10 koiraa. Treeniaika on noin 15-20 minuuttia. Hinta tarkentuu, kun tiedetään lopullinen koiramäärä. Tällä koiramäärällä koulutus kestää noin 4 tuntia.
Hinta:
Suomen Keeshond Ry:n jäsenet 27€, muut 30€
Ilmoittautumiset Elina Männikkö, sihteeri@suomenkeeshond.fi, 0407155732
Maksuohjeet tulevat treenipaikkasi varmistuttua
Koulutukseen viimeinen ilmottautumispäivä on 27.2.2017

   

Erikoisnäyttelyn yhteistyökumppaneita:

platinum

orion

aptus

FP

VC