Tulevat tapahtumat

       

ERIKOISNÄYTTELY 2019

Seuraava erikoisnäyttely järjestetään 6.4.2019 Oulussa. Lisätietoja tulossa lähempänä tapahtumaa!

 
KASVATTAJATAPAAMINEN


Tapaaminen järjestetään Loimaalla 20.10.2018 klo 12.00 (Ryngöntie 129, 32200 Loimaa).
Ilmoittautumiset:
Viimeistään 13.10.2018 osoitteeseen petriturunen@suomi24.fi.
Osallistujille tarjotaan kakkukahvit, lisäksi kahvia ja teetä on tarjolla koko tapaamisen ajan. Osallistujien on myös mahdollista tilata ruokaisa patonki hintaan 3,50€/kpl. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä haluatko patongin ja mahdollisen ruoka-ainealergiasi. Patonki maksetaan paikan päällä.
Tapaamiseen ovat tervetulleita keeshondien kasvattajat ja kasvattamisesta kiinnostuneet keeshondihmiset avoimin mielin keskustelemaan muun muassa keeshondien kasvattamisesta, tulevaisuuden näkymistä ja pohtimaan omaa näkemystään kasvatustyöhönsä. Tapaamisen keskustelu soljuu siihen suuntaan, mihin keskustelijat sen johdattelevat. 

 
PAIKALLISTAPAHTUMIA

Paikallistapahtumista kannattaa katsoa yhdistyksen Facebook ryhmästä.
 
    

KESSUJEN PENTUPÄIVÄ      

Kessujen pentupäivä pyritään järjestämään seuraavan kerran syksyllä 2018.

 

ROTUMESTARUUDET

Agilityn rotumestaruuskilpailut järjestetään seuraavan kerran vuonna 2019.

Tokon rotumestaruuskilpailut järjestetään Lohjalla 29.9.2018 Nu-Pu:n koiraklubin virallisen tokokokeen yhteydessä Pusulan hiekkakentällä (Kaukelantie 1, 03850 Pusula). Ilmoittautuminen ja tiedustelut: Elisa Nurmi, elisalindqvist52@hotmail.com. Kessujen toivotaan ilmoittautuvan maanantaina 3.9.2018.
Osallistumismaksu on 30 euroa.
Tuomarina kokeessa on Riikka Pulliainen. Riikalla on itsellään mitteleitä, joten nyt on erinomainen tilaisuus saada harrastavista saksanpystiksistä yhtä jos toista tietävän tuomarin mielipide yhteistyöstänne!

Rally-tokon rotumestaruuskilpailut
järjestetään Ylöjärvellä 17.11.2018.
 

RALLY-TOKON SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT

Rally-keeshondit omistajineen hoi! Miltäs kuulostaisi syyskuinen SM-kisapäivä Tampereella? Toivottavasti houkuttelevalta, sillä Suomen Keeshond ry kokoaa joukkuetta rally-tokon SM-kisoihin 2018 ja haluaisi mukaan juuri sinut! Rally-tokon SM-kisat järjestetään Tampereella 1.9.2018. Tarkoitus olisi saada mittelöihin myös kessuväriä kokonaisen joukkueellisen verran. Kessujoukkueessa kisaaminen on mukavaa, rentoa, hyvähuumorista ja tsemppaavaa - parhaansa tekeminen, kessumaisen asenteen ylläpitäminen, kaverin kannustaminen ja erinomaiset eväät ovat salaiset hihaässämme Tampereen kisakentillä!

Vaatimukset:

- Koiran pitää olla puhdasrotuinen, Suomen Kennelliiton rekisterissä oleva koira

- Koiran ohjaajan pitää olla Suomen kansalainen tai asua vakituisesti Suomessa

- Ohjaajalla pitää olla voimassaoleva SPKL-lisenssi

- Koiran ohjaajan tulee olla Suomen Keeshond ry:n jäsen

- Ohjaaja ei saa osallistua minkään muun joukkueen mukana

- Koiralla pitää olla kilpailuoikeus siinä luokassa, johon se on ilmoitettu (Esimerkki: Jos joukkueen kokoamisen aikaan koira on ilmoitettu avoimeen luokkaan, josta sillä on jo kaksi hyväksyttyä tulosta, sen kanssa ei voi osallistua muihin kisoihin ja tavoitella luokkanousua, koska se hylkää koko joukkueen osallistumisoikeuden).


Mukaan etsitään sekä alempien luokkien (ALO/AVO) että korkeampien luokkien (VOI/MES) koirakoita. Joukkueeseen kuuluu minimissään kaksi alemman luokan ja yksi ylemmän luokan koiraa ja enimmillään mukaan mahtuu kolme alempien luokkien ja kaksi ylempien luokkien koiraa. Lisäksi joukkue voi ilmoittaa mukaan sekä alempiin että ylempiin luokkiin yhden varakoiran kumpaankin. Ohjaaja voi ohjata samassa joukkueessa useampaa koiraa.

Suomen Keeshond ry maksaa osallistuvan joukkueen kilpailumaksun.

Jos joukkueeseen on halukkaita enemmän kuin siihen mahtuu, karsitaan osallistujia 10.7.2017 - 10.7.2018 välisen kisamenestyksen perusteella.

Ilmoittaudu 10.7.2018 mennessä sähköpostitse silja.partanen@kolumbus.fi . Ilmoita omasi ja koirasi tiedot (linkki koiranetin tietokantaan) ja kerro ajatuksistasi ja suunnitelmistasi SM-kilpailujen suhteen.

Lisätietoja

Sivun alkuun

Tulevat tapahtumat: